Folderhouders

De mobiele folderhouders van Visibles kunnen eenvoudig naar iedere locatie worden meegenomen voor een presentatie van uw folders in een showroom, beurs of evenement. Wij bieden u een ruim assortiment van eenvoudig oprolbare folderhouders of folderhouders inklapbaar tot de meest luxe uitvoeringen, met ruimte voor A4 brochures. Allen zijn dusdanig ontworpen dat ze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn en scherp geprijsd zijn. De folderhouders zijn gemaakt van metaal, kunststof of aluminium en zijn duurzaam zodat ze jaren meegaan. Onderstaank treft u een omschrijving van de verschillende modellen die wij leveren.

Strech-Up

De Strech-Up folderhouders bestaan uit vakken op een transparant polyesterdoek. U kunt het systeem eenvoudig oprollen en vervoeren in de meegeleverde compacte draagtas.
Deze brochurehouder is te verkrijgen met 4 of 8 vakken in A4 formaat. Het model folderhouder A4 is ideaal in gebruik.

Eigenschappen:

– Vederlicht

– Oprolbaar

– 4x of 8x A4-formaat vakken

– Solide draagtas

– Transparant polyesterdoek

Fold-Up Business

De inklapbare folderhouder voor het beperkte budget! Uitgevoerd met een matzwarte voet gecombineerd met fraaie aluminium A4 folderbakken. Een prettige bijkomstigheid is dat de brochures in de houder kunnen blijven zitten gedurende transport!

Voordelen:

– Geheel in aluminimum   uitgevoerd

– Inklapbaar

– Inclusief stevige draagtas

– Gunstige prijs

– Inklapbaar met brochures er in

Fold-Up Dubbelzijdig

Hoogwaardig materiaal gebruik (polycarbonaat, dus onbreekbaar) in combinatie met de fraaie vormgeving en afwerking maakt dit model zeer populair. Uw brochures zijn volledig zichtbaar voor een optimale uitstraling. Deze fraai vormgegeven folderhouders worden geleverd in een solide aluminium transportkoffer. Bekijk deze folderhouder dubbelzijdig.

Specificaties:

– Duurzaam

– Polycarbonaat vakken

– In hoogte verstelbaar

– Inclusief luxe opbergkoffer

– Dubbelzijdig

Fold-Up Professional

Het nieuwste model folderdisplay in onze collectie! De Fold-Up Professional heeft een metalen schaarsysteem met metalen A4-houders in de kleur antraciet. In één handbeweging is deze stabiele  en fraai vormgegeven folderhouder op te zetten.

Uitvoering:

– Geheel in metaal uitgevoerd

– Krasvast antracietgrijs gepoedercoat

– Inclusief luxe opbergkoffer

– Fraaie vormgeving

Levertijd Folderhouders

De aanschaf van een folderhouder wordt vaak op het laatste moment gedaan. Visibles heef altijd voldoende folderhouders op voorraad zodat wij in 1-2 werkdagen overal in Nederland kunnen leveren.

Bekijk ook onze collectie roll-up banners.