Folderhouder inklapbaar

Een “folderhouder inklapbaar” is dé folderstandaard die zeer gemakkelijk kan worden meegenomen en overal kan worden neergezet  Het aantal beschikbare modellen inklapbare folderdisplays is, als je naar de gehele markt bekijkt, niet zo heel groot. Weliswaar zijn er heel veel typen “vaste” folderstandaards te koop, maar deze zijn meestal lastig mee te nemen naar bijvoorbeeld beurzen of evenementen. Visibles levert al jaren inklapbare folderstandaards van zeer goede kwaliteit voor mobiel gebruik. Mobiel wil zeggen dat deze met een slimme constructie in zijn geheel zijn in te klappen waardoor een compact pakket ontstaat. De van metaal, kunststof of aluminium gemaakte folderstandaards zijn zeer duurzaam en gaan daarom jaren mee.

Onderstaand treft u een overzicht aan van de verschillende inklapbare folderhouders aan:

Strech-Up Folderhouder Inklapbaar

Deze folderhouder bestaat uit vakken op een transparant polyesterdoek die u eenvoudig kunt oprollen en vervoeren in de meegeleverde compacte draagtas.
Dit model is leverbaar met 4 of 8 vakken in A4 formaat.

Fold-Up Business

De   inklapbare folderhouder voor het beperkte budget! Een robuuste brochurehouder waar de folders in kunnen blijven zitten tijdens het in- en uitklappen en   transport. Een matzwarte voet combineert fraai bij de aluminium A4   folderbakken.

Fold-Up Dubbelzijdig

Hoogwaardig materiaal gebruik van polycarbonaat in combinatie met de fraaie vormgeving en afwerking maakt dit model zeer populair. Uw brochures zijn volledig zichtbaar voor een optimale uitstraling. Deze fraai vormgegeven folderhouder wordt geleverd in een zeer solide transportkoffer. Ook deze folderhouder is inklapbaar.

Fold-Up Professional

Het nieuwste model inklapbare folderhouder in onze collectie! De Fold-Up Professional brochurehouder heeft een metalen schaarsysteem met metalen folderhouders in de kleur antraciet. In één handbeweging is deze stabiele en fraai vormgegeven folderhouder op te zetten.

Wij hopen u hiermee een goed overzicht te hebben gegeven van de verschillende folderhouder inklapbaar die wij leveren. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat natuurlijk graag!

Bekijk ook onze collectie roll-up banners.