Mobiele counter

Op een beurs of congres kunt u haast niet zonder een mobiele counter of balie. Ze vormen een rustpunt op uw beursstand. Bieden ruimte voor een prettig gesprek. En u kunt er presentatiemateriaal op kwijt. De mobiele counters van Visibles Presentatiesystemen zijn makkelijk op te bouwen en te vervoeren in een gewone personenauto. Wilt u uw communicatieboodschap extra kracht bijzetten? Laat uw informatiebalie dan voorzien van een full colour opdruk. Zo wordt een functioneel meubel een communicatiemiddel bij uitstek, een echte eyecatcher.

De mobiele counter is eenvoudig door één persoon zonder gereedschap op te bouwen. Binnen enkele minuten beschikt u over een representatieve balie die uw beursstand compleet maakt. De mobiele counter wordt geleverd in stevige draagtassen of een verrijdbare transportkoffer (type BIG Counter). De afbeelding is, net als de Pop-Up wanden, voorzien van een krasvast beschermingslaminaat. Hierdoor is de afbeelding af te nemen zijn met een schoonmaakmiddel. U kunt kiezen uit de volgende modellen:

 

Pop-Up Counter

Zeer solide ovale presentatiebalie met binnenin voldoende opbergruimte. Het formaat is 91 cm breed en de hoogte is 94 cm. In enkele stappen is de Pop-Up Counter op te bouwen. Plaats de grondplaat en monteer hieromheen de kunststof zijkant en de afbeelding. Als laatste het balieblad erop leggen en de mobiele counter is klaar voor gebruik. Het balieblad is leverbaar in zwart in houtkleur. De Pop-Up Counter is bovendien geschikt om gewichten tot maximaal 50 kg te dragen (denk aan LCD schermen). Standaard word deze mobiele counter geleverd in twee stevige draagtassen.

 

Pop-Up BIG Counter

Deze mobiele balie is bijna 40 cm breder dan de hierboven genoemde Pop-Up Counter. Ook het type BIG Counter is zeer eenvoudig op te bouwen. Trek het frame uit, klik de magneetprofielen tegen het frame en plaats de print om het frame heen. Bovenblad erop leggen en de mobiele balie is gebruiksklaar. Het balieblad is uitgevoerd in hoogglans zwart. Hierdoor krijgt de balie een exclusieve uitstraling. De aan de achterzijde bereikbare opbergruimte is groot en zelfs voorzien van een middenblad. Deze mobiele counter wordt standaard geleverd in een verrijdbare transportkoffer (trolley).

 

Vormgeving afbeelding mobiele counter

De mobiele counters worden voorzien van een fullcolour afbeelding die door u zelf of onze grafische afdeling is op te maken. De afbeeldingen zijn eenvoudig te verwisselen.

Bekijk ook onze collectie roll-up banners.