Beursmateriaal

Promotiemateriaal voor beurs nodig? Dan zit u bij Visibles Presentatiesystemen goed! Visibles Presentatiesystemen heeft al jarenlang om beursmateriaal te ontwerpen, te produceren en te begeleiden. Met het beursmateriaal van Visibles kunt op de beurs goed voor de dag komen.
Groot voordeel hiervan is het hergebruik en het transportabele karakter van de stand waardoor deze meerdere malen gebruikt kan worden. Een kleine stand, een grote stand, wij maken uw presentatie tot uw visitekaartje, ongeacht het aantal vierkante meters dat u tot uw beschikking heeft. Presenteren is immers gezien worden, aandacht trekken en vervolgens deze aandacht blijven vasthouden. Onderstaand treft u de verschillende soorten beursmateriaal aan dat Visibles levert.

Banners

Banners zijn compact, flexibel en passen binnen ieders budget. De opbouw van een banner systeem is net zo eenvoudig als het opzetten van een projectiescherm of het neerlaten van een rolgordijn. Een oprolbare display of rolbanner zijn hier goede voorbeelden van. De roldisplays zijn eveneens zeer gemakkelijk te transporteren. Het aluminium frame waarborgt een vrijstaande opstelling en een stevige basis van uw beursmateriaal. Onze oprolbare banners zijn leverbaar vanaf 80 cm breed tot maar liefst 200 cm breed. De hoogte varieert tussen 200 tot maar liefst 300 cm! De afbeeldingen worden vervaardigd van een flexibel materiaal dat stevig is, niet krult aan de zijkanten en zorgt voor een optimale “kleurechtheid”. Natuurlijk is er bij dit presentatiesysteem ook de mogelijkheid om uw display op andere materialen te printen. Alle bannersystemen worden door ons standaard geleverd in een stevige nylon draagtas, zodat u het beursmateriaal overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen.

Beurswanden

Onze wanden zijn verkrijgbaar in diverse soorten en afmetingen. Het meest bekend in ons aanbod zijn de zogeheten “Pop-Up systemen”. Dit beursmateriaal bestaat uit een opvouwbaar frame waar panelen of magneetbanen tegen bevestigd kunnen worden. Dit type beursmateriaal is al een zeer geruime tijd bijzonder in trek omdat ze voldoen aan de eisen die veel bedrijven stellen aan hun beurswand. Naast de Pop-Up wanden zijn er natuurlijk ook andere typen beurswanden die veel gebruikt worden op beurzen en evenementen. De meeste beurswanden hebben de volgende kenmerken:

• Licht in gewicht standmateriaal
• Eenvoudig mee te nemen in een transportkoffer (meestal op wielen)
• Eenvoudig en snel opgebouwd
• Herbruikbaar beursmateriaal
• Betaalbaar
• Voor sommige types geldt: Eenvoudig groter of kleiner te maken.

Counters of balies

Een balie of mobiele counter is een aanvulling op uw beursmateriaal.  Met hetzelfde principe van magneetrails en een oprolbare print creëert u een de counter. De Pop-Up counter is leverbaar in twee formaten en heeft aan de achterzijde voldoende opbergmogelijkheden. Beide systemen zijn voorzien van houten bovenbladen en worden geleverd in een stevige draagtas.

Folderhouders

De mobiele folderhouders van Visibles kunnen eenvoudig naar iedere locatie worden meegenomen voor een presentatie van uw folders. Wij bieden u een ruim assortiment van eenvoudig oprolbare folderhouders tot de meest luxe uitvoeringen, met ruimte voor A4 brochures. Ook dit beursmateriaal is dusdanig ontworpen dat het gemakkelijk in elkaar is te zetten en ook scherp geprijsd is. De folderhouders zijn gemaakt van metaal, kunststof of aluminium en zijn duurzaam zodat ze jaren meegaan.

BeachFlags als beursmateriaal

BeachFlags zijn geschikt voor zowel binnen (indoor) als buiten (outdoor) gebruik. Dit beursmateriaal wordt gekenmerkt door  zijn unieke vorm. BeachFlags hebben een unieke gebogen vorm die er eveneens voor zorgt dat uw (reclame)boodschap altijd duidelijk zichtbaar is voor uw publiek. Dit in het oog springende beursmateriaal blijft zelfs in een situatie waarin er nauwelijks tot geen wind staat goed zichtbaar. Een BeachFlag wordt gekenmerkt omdat het het gemakkelijk op te zetten is en eenvoudig te transporteren. De BeachFlags van Visibles worden standaard geleverd in een handige reistas en zijn in een paar minuten op te zetten. De vlaggen zijn leverbaar met grondboor of voetplaat. De grondboor is ideaal voor montage op gras, zand en andere zachte oppervlakken. De voetplaat kan eventueel verzwaard worden met een waterzak en wordt vooral gebruikt op harde oppervlakken zoals vloeren en bestrating.

Bekijk ook onze collectie roll-up banners.