Rolbanner

Wat is een Rolbanner precies?

Een Rolbanner of Roll-Up is een vrijstaand presentatiesysteem waarbij de afbeelding in een cassette zit. Hierdoor is er tijdens transport geen kans op beschadigingen.  Deze rolcassette bevat vaak uitklapbare voetjes en de afbeelding kan van twee tot maar liefst drie meter hoog worden uitgerold. Dit is afhankelijk voor welke uitvoering er wordt gekozen. Het voordeel van een Rolbanner is de mobiliteit en het gemak, want de banner kan binnen 30 seconden worden opgezet.

De juiste keuze

De afbeelding wordt enkelzijdig fullcolour geprint op Expobanner. Dit is een flexibel kunsstof materiaal met de volgende eigenschappen:

De rolbanners zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Allen voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen waardoor  wij vijf jaar garantie kan geven op het oprolmechanisme. Rolbanners zijn leverbaar vanaf een breedte van 80 cm tot maar liefs 200 cm breed. De hoogte varieert van 200 cm tot 300 cm.

Aanleveren bestanden rolbanner

Bij het bestellen van een rolbanner zijn ontwerpkosten niet inbegrepen, wij gaan ervan uit dat u een printklaar (PDF) document aanlevert volgens onze specificaties. Let er bij foto’s op dat de resolutie voldoende is om een optimaal resultaat te krijgen. Indien u niet de middelen heeft om een printklaar PDF document aan te leveren dan kunt u rekening houden met een meerprijs voor de vormgeving van uw rolbanner door onze professionele vormgever.

Mocht u nog vragen hebben over onze rolbanners dan kunt u gerust per telefoon, mail of via het formulier hiernaast contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Bekijk hier onze collectie roll-up banners.

    Roll-Up-De-Luxe   Roll-Up-Promo Roll-Up-XXL