Roldisplays

Wat verstaat men onder een Roldisplays?

Een Roldisplay of Roll-Up is een mobiele presentatiebanner waarbij de afbeelding in een cassette zit. Hierdoor kan deze worden opgeborgen en is er tijdens transport geen kans op beschadigingen op de afbeelding. De rolcassette bevat meestal uitklapbare voetjes en de hoogte van de afbeelding varieert van 200 tot maar liefst 300 cm. Het voordeel van Roldisplays is de mobiliteit en de eenvoud, want binnen 30 seconden is de roldisplay opgezet.

Welke Roldisplay past bij uw bedrijf?

Visibles Presentatiesystemen heeft diverse soorten roldisplays in uitvoering en formaat in haar assortiment. De Roll-Up Promo is een budgetbanner van nog geen honderd Euro waarbij de fullcolour afbeelding op Bisonyl is geprint. Bisonyl is een dubbelzijdig p.v.c. gecoate polyester en heeft de volgende eigenschappen:

Bij alle overige Roldisplays worden de afbeeldingen geprint op Expobanner. Dit materiaal is spierwit en krult absoluut niet aan de zijkanten. De absorptie van de inkt is ook beter waardoor de kleuren nog briljanter zijn. Verder heeft het dezelfde eigenschappen als Bisonyl. Alle roldisplays zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Vanaf een breedte van 80 cm tot  maar liefs 200 cm breed. De hoogte varieert van 200 cm tot 300 cm. Visibles geeft overigens vijf jaar garantie op het oprolmechanisme.

Hoe bestanden aan te leveren?

Wij gaan ervan uit dat u een printklaar (PDF) document aanlevert volgens onze specificaties. Ontwerpkosten zijn het bestellen van roldisplays niet inbegrepen. Indien u niet de mogelijkheden heeft om een PDF bestand aan te leveren kan Visibles met een meerprijs de vormgeving voor uw roldisplay verzorgen. Hou er rekening mee dat afbeeldingen op roldisplays op een zeer hoge resolutie moeten zijn om het juiste eindresultaat te krijgen.

Een tip!

Laat meerdere roldisplays tegelijkertijd maken als u in de komende periode vaker acties heeft. Wij werken met staffelprijzen en kunnen bij een combi-bestelling de afbeeldingen in één run fabriceren. Hierdoor kunt u besparen op de productiekosten en het afleveren.

Kortom, mocht u nog vragen hebben over onze roldisplays dan kunt u gerust per telefoon, mail of via het formulier op onze website contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Bekijk ook onze collectie roll-up banners.