Standmateriaal

Visibles Presentatiesystemen heeft inmiddels jarenlang ervaring om standmateriaal te ontwerpen, te produceren en te begeleiden. Hierdoor kunt op de beurs of evenement goed voor de dag komen met uw presentatie.
Een groot voordeel is het hergebruik en het transportabele karakter van de stand waardoor deze vele malen ingezet kan worden. Of u nou een kleine stand of een grote stand heeft,  wij maken uw presentatie tot uw visitekaartje. Presenteren is immers gezien worden, aandacht trekken en vervolgens deze aandacht blijven vasthouden. Onderstaand treft u een overzicht aan van de verschillende soorten standmateriaal die wij kunnen leveren.

Roll-Up banners

Roll-Up banners zijn  zeer compact, gemakkelijk te transporteren en ideaal om een boodschap te communiceren. De opbouw is net zo eenvoudig als het opzetten van een projectiescherm of het neerlaten van een rolgordijn.  Het aluminium frame staat garant voor een vrijstaande opstelling en een stevige basis van uw standmateriaal. Onze banners zijn leverbaar vanaf 80 cm breed tot maar liefst 200 cm breed! De hoogte varieert van 200 cm tot maximaal 300 cm. De visuals worden vervaardigd van een flexibel materiaal dat stevig is, niet krult aan de zijkanten en zorgt voor een optimale “kleurechtheid”. Alle Roll-Up banners worden door ons standaard geleverd in een stevige nylon draagtas, zodat u het standmateriaal overal gemakkelijk te transporteren is.

Beurswanden

Beurswanden zijn er in diverse soorten en maten. Het meest bekend is wel de zogenaamde “Pop-Up wand” die bestaat uit een opvouwbaar frame waar panelen of magneetbanen tegen gemonteerd worden. Dergelijk standmateriaal is al vele jaren erg populair omdat ze voldoen aan de hoge eisen die veel bedrijven stellen aan hun beurswand. Behalve onze Pop-Up wanden zijn er ook andere typen beurswanden die veel gebruikt worden op beurzen en evenementen. Alle beurswanden hebben de volgende kenmerken:

• Eenvoudig mee te nemen in een stevige transporttas of trolley

• Snel op te zetten zonder gereedschap

• Licht in gewicht

• Eenvoudig te vergroten of verkleinen (geldt voor enkele typen)

Beursbalie of Counters

Een counter of beursbalie is een mobiele aanvulling op uw standmateriaal. Met hetzelfde principe van magneetstrips, klittenband en een oprolbare afbeelding creëert u eenvoudig een balie. De Pop-Up counters zijn leverbaar in twee formaten en hebben aan de achterzijde voldoende opbergmogelijkheden. Beide modellen hebben een houten bovenbladen en worden geleverd in een stevige draagtas of trolley.

Brochurehouders

De mobiele brochurehouders van ons kunnen zeer gemakkelijk naar iedere locatie worden meegenomen voor een presentatie van uw foldermateriaal. Wij bieden u een ruim assortiment van eenvoudig oprolbare brochurehouders en uitklapbare uitvoeringen. Allen hebben voldoende ruimte voor uw A5 of A4 brochures. Ook dit standmateriaal is dusdanig ontworpen dat het zeer eenvoudig in elkaar is te zetten. De brochurehouders zijn gemaakt van kunststof, aluminium of metaal en zijn zeer degelijk uigevoerd.

Beachflags

Beachflags zijn geschikt indoor als outdoor gebruik. Dit type standmateriaal heeft als kenmerk dat het een unieke gebogen vorm heeft die hierdoor zorgt dat uw boodschap altijd duidelijk zichtbaar is voor het publiek. Deze opvallende “eyecatchers” blijven zelfs in een situatie waar geen of nauwelijks wind is duidelijk zichtbaar. Beachflag kunnen zeer snel en eenvoudig gemonteerd worden en zijn gemakkelijk te transporteren. Standaard worden alle Beachflags geleverd in een handige transporttas. Optioneel kan er gekozen worden uit diverse soorten bevestigingen voor alle typen ondergrond. De grondboor is ideaal voor montage op zachte oppervlakken zoals zand. De voetplaat wordt gebruikt op verharde oppervlakken.

Broch.houder-homeRoll-Up-HomePop-Up-Big-Counter

Bekijk ook onze collectie beurswanden en beachflags.