Mobiele balie

Een mobiele balie van Visibles Presentatiesystemen is perfect te gebruiken als infobalie, beursbalie of presentatiebalie bij beurzen, evenementen of productpresentaties. Deze balies worden geheel in de stijl van uw product of bedrijf uitgevoerd, zodat deze een opvallend aanspreekpunt is. Elke mobiele balie is bovendien gemaakt van duurzaam materiaal, gemakkelijk te vervoeren en in een handomdraai opgezet of afgebroken. Hieronder vindt u een overzicht van onze mobiele balies.

 

Pop-Up Counter

De pop up counter is een oerdegelijke mobiele balie die razendsnel is op te zetten door één persoon. Op de grondplaat wordt de kunststof zijwand geplaatst en daarop het balieblad. Als laatst word de afbeelding met klittenband bevestigd. Aan de achterzijde van deze mobiele balie is voldoen opbergruimte gecreeerd.

Voordelen Pop-Up Counter

–  Zeer gunstige prijsstelling

– Print makkelijk verwisselbaar

– Gefineerd zwart of houtkleurig bovenblad met houtnerf

– Fraaie vormgeving

– Mobiele balie is door één persoon op te zetten

– Twee stevige transporttassen

 

Pop-Up BIG Counter

De naam zegt het al, deze mobiele balie is groter dan de Pop-Up Counter! Trek het frame uit, klik de magneetprofielen tegen het frame en plaats de print om het frame heen. Bovenblad erop leggen en klaar!
Hierdoor krijgt de mobiele balie een exclusieve uitstraling. De opbergruimte is groot en zelfs voorzien van middenblad.

Voordelen Pop-Up BIG Counter

– Uitvouwbaar magnetisch frame

– Print makkelijk verwisselbaar

–  Zwart hoogglans bovenblad

– Opbergruimte voorzien van middenblad

– Mobiele balie is door één persoon op te zetten

–  Stevige transportkoffer op wieltjes (trolley)

 

Afbeelding mobiele balie

De afbeelding wordt op hetzelfde duurzame materiaal geprint als onze Pop-Up wanden. Dit houdt in dat de print voorzien wordt van een krasvast laminaat ter bescherming van de afbeelding. Indien nodig is de afbeelding van de mobiele balie met een vochtig doekje af te nemen.

Bekijk ook onze collectie roll-up banners.