Pop up counter

De Pop-Up Counter van Visibles Presentatiesystemen is eenvoudig door één persoon zonder gereedschap op te bouwen. Binnen enkele minuten beschikt u over een representatieve balie die uw beursstand compleet maakt. De Pop-Up Counter wordt geleverd in stevige draagtassen of een verrijdbare transportkoffer (type BIG Counter). De afbeelding is, net als de Pop-Up wanden, voorzien van een krasvast beschermingslaminaat. Hierdoor is de afbeelding af te nemen zijn met een schoonmaakmiddel. U kunt kiezen uit de volgende modellen:

Pop-Up Counter

Zeer degelijke ovale presentatiebalie met binnenin voldoende opbergruimte. In drie stappen is de Pop-Up Counter op te bouwen. Plaats de grondplaat en monteer hieromheen de kunststof zijkant en de afbeelding. Als laatste het balieblad erop leggen en de balie is klaar voor gebruik. De Pop-Up Counter is bovendien geschikt om gewichten tot maximaal 50 kg te dragen (denk aan LCD schermen). Hieronder staan de specificaties:

– Opbouwtijd in enkele minuten.

– Stevig in zwart of houtkleur gefineerd balieblad.

– Opbergruimte via achterzijde bereikbaar

– Full-colour printbaan voorzien van krasvast laminaat

– Breedte 91 cm, hoogte 94 cm.

– Verrijdbare transportkoffer (trolley).

– Gewicht circa 17 kg.

Pop-Up BIG Counter

Het grotere broertje van de Pop-Up Counter! Ook de BIG Counter is in drie stappen op te bouwen. Trek het frame uit, klik de magneetprofielen tegen het frame en plaats de print om het frame heen. Bovenblad erop leggen en klaar is de balie voor gebruik! Het balieblad is uitgevoerd in hoogglans zwart. Hierdoor krijgt de balie een exclusieve uitstraling. De opbergruimte is groot en zelfs voorzien van middenblad. Onderstraand treft u de eigenschappen t.o.v. de Pop-Up Counter aan:

– Uitklapbaarbaar magnetisch frame.

– Stevig in hoogglans zwart, inklapbaar balieblad.

– Middenblad t.b.v. opbergruimte.

– Breedte 130 cm, hoogte 91 cm.

Verrijdbare transportkoffer (trolley).

– Gewicht circa 22 kg.

Vormgeving Pop-Up Counter

Wij bieden u een systeem waarmee u zelf de vormgeving van uw Pop-Up Counter kunt bepalen. De frames worden voorzien van een digitale print die door u zelf of onze grafische afdeling is op te maken. De afbeeldingen zijn eenvoudig te verwisselen.

Bekijk ook onze collectie roll-up banners.